Mera onsdag- Ullared

Idag åkte jag från stallet till Ullared klockan 7.40 och var tillbaka vid 17.00-tiden- som att arbeta en hel dag med andra ord men det var det värt.

Just denna köpomgång (jag åker ju ca 3 gånger om året) blev det faktiskt inga vardagskläder till mig men däremot både nya ridskor (Jacson, 319:–), en lättviktshjälm (299:–) , ridhandskar i tunt svart skinn (79:–) , ridstrumpor och sist men inte mins- favoriten: en täckparkas för 299:–.

Den sistnämnda har ganska stora likheter med den täck-kappa från Schockemöhle, förvisso i dun, som jag betalade ungefär 5 (FEM) gånger så mycket för förra året….och som jag fortfarande inte nänns ha i stallet utan har på jobbet i stället (hur knäpp är jag?).

Jag vet av erfarenhet (och besöksstatistiken på bloggen) att inläggen med bilder från Gekås-shoppningen brukar vara väldigt populära och jag har givetvis försökt att ta så många inspirationsbilder som jag orkat.

Jag ska ta tag i detta om någon dag och publicera dom men just nu är jag inte så där på topp pga Vickes hälta så det får vänta tills jag har lite mer ork.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>