13 kommentarer Skriv kommentar

  1. Hedwiginnan

    Jag kommer absolut följa den. Väldigt intressant! Men kan dock konstatera att jag inte skulle vilja tillhöra eliten. Fy tusan vilken press på att prestera!

    Svara
  2. Åsa T

    Jag såg den och kommer (om jag kommer ihåg) att se den. Tyckte den var seriös till skillnad från all annan skit där är på tv. Säger hon som faktiskt i pricip ALDRIG tittar på tv.

    Svara
  3. silverbjälke

    Man fastnar ju, har man något annat val än att följa? 🙂 Lite tråkig vinkling mot det dyra, exlusiva hållet som jag tror många kan komma att reagera på. Men BRA för det visar att dt inte är en räkmacka utan faktiskt ett helt livs engagemang och stenhårt helidsfokus.

    ifs ogrundat eftersom all sport är dyr och en främmande värld för oinvigda.

    Kul och som sagt svårt att inte följa trots att det inte visas något man inte visste.

    Svara
  4. Cecilia

    Haha, ja det var en kul serie. Sedan blir det lite pinsamt att se hur C. H-B står och gapar att hon ockås vill ha en present (dvs gratis från butiken) i ett smyckestält på falsterbo (känns inte som att hon sa det så skämtsamt heller). Hur många miljoner är hon god för? Nog har hon råd att köpa ett eget armband 🙂

    Svara
    • Malin

      Ja herregud vad hon framstod som en bortskämd snorunge! Inte var hon så trevlig mot sin man heller, som tassade som på tå kring henne…

      Daniel Z är väl heller ingen charmör; såg ni senaste Ponnyakuten-avsnittet (ja, jag är töntig och tittar på det trots att jag med råge lämnat ponnyåldern 😀 ) där han trillade av en av ponnyerna, sa ”c*nt of a horse” och sedan rappade ponnyn i magen, allt medan den 12-13-14?-åriga ägarinnan såg på? 🙁

      Lisen & Peder däremot verkar helmysiga och jordnära! 🙂

      Svara
      • Birgitta

        Utan att känna NÅGON av de som deltog i programmet tror jag ändå att det är jättesvårt att få en 100 %-igt sanningsenlig bild av hur någon ”är” utifrån att man blir filmad i speciella situationer.

        Vi vet inte heller vad som klippts/ redigerats bort.

        Vi pratade om detta i stallet idag och jag hävdade att jag själv säkert hade kunnat uppfattas på väldigt många olika vis beroende på när man filmade mig och hur man sedan vinklade och klippte ihop detta.

        Erfarenheten har också lärt mig att det försiggår sååå mycket bakom lyckta dörrar; missbruk av olika slag, psykisk ohälsa, allt möjligt socialt icke-acceptabelt beteende som man inte vill visa öppet osv.

        Svara
        • Frida

          Håller helt med dig här Birgitta, vi kan inte veta/döma av vad vi sett i ett timmes program. Vi vet inte allt och självklart berättas inte allt av de som medverkar. Fast jag måste försvara Charlotte som fått oförskämt mkt skit, tycker hon framstod som en glad person med mkt humor och glimten i ögat men med lite tävlingsnerver och press på sig själv. Säg den som aldrig snäst i onödan till ngn i en tävlingssituation pga nerver kan hända den bästa…

          Svara
      • Frida

        Jag är också en bortskämd unge då och då men jag slipper bli filmad när jag är det, skönt att även elitryttare är mänskliga….

        Svara
  5. CeciliaL

    Tyckte den var jattebra! Jag kollar pa Ponnyakuten ocksa, forresten, och tycker den ar intressant (forutom de eviga landskaps-shotsen och att de upprepar allting sa himla mga ggr) speciellt som ponnymamma da.

    Daremot tyckte jag Charlotte framstod som helt normal och inte speciellt gnallig. Jag menar, hon var stressad och hade problem med hasten som hon inte kande sa bra, och tjafsade litet med sin man/tranare! Det ar val inget konstigt?! Kan inte komma pa ett specifikt tillfalle men nog har jag sjalv frast till at min groom/mamma/man pa tavling/traning eller t o m hemmavid nar saker inte funkar och man blir stressad eller nervos. Sen var ju agarna hennes pappa och bror sa hon spelade ju litet for kameran som jag upplevde det (’pappaaaa, kooop den till mig’) och ’sent herself up’ litet grand. Det dar med armbandet tyckte jag var helt klart att hon bara skamtade – nu horde jag inte HUR hon sade det, men som jag laste texten sa sa hon ’va, fick 1:an och 2:an ett armband och JAG som kom 3:a OCH ar fran Sverige fick inget” och skrattade litet. Ok, det var litet fjantigt och hon kunde val ha hallit klaffen, men klart att tv producenterna klipper till det sa det blir underhallande, och det vore val inte sa skoj att se pa om ingenting hande och allt bara var bra och perfekt hela tiden. Sa AR det ju inte har i livet for ovrigt.

    Vad galler huruvida de ar sympatiska manniskor sa fattade jag inte alls tycke for Charlotte vare sig pa Ryttareliten eller Ponnyakuten, och Daniel framstod som en ratt sa butter, deppig och stressad typ, men de ar val bra pa vad de gor och verkade aven ge barnen pa Ponnyakuten bra hjalp (savitt man kan bedoma). Den ponnyn som dumpade Daniel var rejalt busig och ouppfostrad sa nog var det befogat att svaera till, aven om jag tyckte han spoade upp den litet for mycket. Samtidigt bar den sig verkligen illa och farligt at, men haller med om att det inte gjorde sig sa bra pa tv nar han hanterade den efter sin avramling. Tyckte att alla i deras familj, verkade sura och missnojda med livet allmant, men en uppslitande skilsmassa och familjekris ar ju inte kul. Lisen och hennes man ville man bara krama om! Duktiga och snalla verkade de.

    Jaja, jag tyckte iaf det var intressant!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>