En pricksäker hund

Som jag har berättat är Soya en riktig asätare och med tanke på allt äckel hon stoppar i sitt gap är jag förvånad över att hon inte blir dålig i magen oftare än vad som inträffar. Troligen har hennes matsmältningssystem härdats men då och då händer det att hon kräker upp något svårsmält.

Det ”intressanta” är att hon alltid gör detta på en liten VIT matta som vi har i sovrummet och hon är väldigt pricksäker får jag säga. Inte en millimeter utanför mattan utan allt snyggt och prydligt på den.

Mattan är typ tusen år gammal och en gång i tiden inköpt på IKEA för mycket små pengar (runt en femtiolapp) så det vore ingen världskatastrof om vi fick slänga den men trots att den har tvättats en hel del genom de mer än 5 år vi haft Soya ser den fortfarande lika fin ut.

Och som sagt; hellre äckelkräk på en matta än på vårt trägolv där ”vad det nu än är” hade kunnat träcka in i plankorna innan man upptäckte olyckan..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>