Lördag- ridhuspremiär

Kan man inte glädja sig åt härliga dressyrpass får man hitta annat som roar en- idag ridhuspremiären för Messy.

Jag trodde att hon skulle bli rädd när jag öppnade och stängde ridhusdörren och hade egentligen tänkt få hjälp med detta moment första gången men eftersom den lilla loppan stod så fint medan jag saaaakta lät porten glida upp så tog vi steget att även gå in i ridhuset, stänga dörren efter oss och gå ett helt varv därinne.

Lite förskräckt blev hon allt den lilla flickan och bajsade en stor lös hög men hon gick fint bredvid mig och lika fint ut ur ridhuset och in i sin hage därefter.

Vicke valde jag att skritta ut på en helt annan runda än den vi vanligtvis tar- ska jag vara ärlig börjar jag redan tröttna på detta evighetsskrittande och jag tyckte att jag var ute hur länge som helst när det bara hade gått 40 minuter.

Men men…det är bara att bita ihop och som vanligt försöka hitta en mening även med denna tråkiga motionsform.

Jag tänker att det är nyttigt att kunna gå fram överallt även fast det dyker upp diverse skrämmande saker (idag några får och en man på en åkgräsklippare tex)- om vi någonsin kommer ut på tävlingsbanorna kommer vi säkert att ha stor nytta av detta.

bild(77)

Att den lilla loppan har blivit väldigt mycket mer tillgiven de senaste veckorna och till och med gnäggar åt mig när jag kommer (läs och lär Vicke!!!!) är väldigt smickrande och trevligt…..

bild(78)

…..förutom när man vill försöka ta några foton för att visa hur fin hon är.

bild(79)

Att ta kort på någon som helst vill sitta i ens knä är väldigt svårt kan jag säga och detta var det bästa jag lyckades åstadkomma.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>