Mysteriet med den försvunna häst-skylten

I söndags kunde ni läsa om ett litet ”drama” som utspelade sig i närheten av ”min” anläggning  och slutet på historien då var att någon hade plockat ner den olagligt uppsatta skylten.

Så klart har i alla fall jag och säkert många andra undrat dels varifrån skylten togs ursprungligen och var den tog vägen.

Det som har framkommit är att skylten troligen stulits från ett markområde där en likadan skylt var lagligt uppsatt men plötsligt ”fått fötter”.

Och ännu troligare är att samma skylt nu hittat ända till Staffanstorps RÅDHUS, se bifogat bild (klicka på bilden för att se den större) ?!?!?!?!

Det är alltså en hästägare som mailat kommunen i söndags och som redan fått svaret nedan.

Ja, jag vet inte vad jag ska säga…så jag får väl göra som jag brukar i liknande situationer: bara skaka förundrat på huvudet!

väg

5 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Nej, detta är inte det minsta ”skoj”- först en ren stöld och därefter ett inte friskt beteende enligt mig.

      Svara
      • G

        Nu menade jag inte att det var min def av att ha skoj heller utan att personen (gissningsvis nån inte nykter person i ålder 18-22) som gjorde det tyckte det…

        Svara
  1. My

    Det var ju i alla fall intressant att få veta både vart skylten tog vägen och vad som verkligen gäller angående skyltning och privat väg! Jag kan inte se någon anledning för Länsstyrelsen att tillåta en ”ridning förbjuden”-skylt på den vägen, när ridningen inte på något vis påverkar landskapet.

    Svara
  2. silverbjälke

    Jag tycker det är byrokrati i ett nötskal när kommun inte kan ta ned den eftersom det inte är de satt upp den eller de som inte godkänt att den sattes upp.

    det är ju ett helt underbart svar.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>