Måndag- bekände färg

Vilket oflyt: i exakt samma stund som jag gick ut med Vicke för att släppa ut honom i den provisoriska gräshagen jag har gjort åt honom bredvid Messy och hennes kompisar så började det regna och dropparna övergick på bara någon minut till ett skyfall utan dess like. Ni vet så där så att det börjar rinna små åar i marken.

Herr Gräsbesatt verkade inte ens notera att det vräkte ner så jag lät honom stå kvar i sin lilla gröna ruta i en knapp timme och de sista 20 minuterna kom äntligen uppehållet.

Jag får ju verkligen säga att jag imponerades av det ofodrade Horseware-täcket jag köpte sist jag var i Ullared- det var SNUSTORRT (!!!!)  på utsidan också när jag tog in Vicke och då vet jag inte hur många liter vatten som hade hunnit skölja över det. Snacka om att bekänna färg!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. silverbjälke

    våra absolut bästa hundtäcken är köpta för snart 3år sedan på Ullared för 50:- st och slår alla andra svindyra i både passform, mjukhet, hållbarhet och reflexer. Pärlor bland svin kan man ju nästan säga.

    Svara
    • Birgitta

      Skulle tro att 90 % av mina täcken kommer från Ullared.

      Finns ingen anledning att slänga pengar i onödan och betala oftast dubbelt så mycket i ”fina hästaffären”.

      Svara
  2. silverbjälke

    du har närmare dit ju, fast till hösten får man nog åka och bunkra upp igen det var som sagt typ 3år sen. täcken är en bristvara just nu. funkar inte att lägga nästan 1000lappen eller iaf 700:- stycket om man vill att de ska ha ett tjockt, ett regn, ett fleece var och man har ett helt gäng djur som växer ur och gör sönder varandras.

    problemet är att man köper all möjlig skit som man tycker är både fint, bra att ha och billigt men väl hemma har man inte en aning om var eller till vad man ska med det till. har fortfarande nån tavelram, hylla, ljusstake…. ouppackat och utan syfte.

    Svara
    • Birgitta

      Jag är en ultimat Ullareds-shoppare 🙂 ! Kan hela affären utan och innan, vet vad som lönar sig och köper aldrig ”skit”.

      Ni som jobbar med hästar har massor att spara på att åka dit, inte bara vad gäller täcken utan tex grimmor, grimskaft, flugmössor och allt möjligt som ”går åt” i ett stall och som man behöver i mängd och extra i ett stort stall.

      Vad gäller täcken har mitt dyraste Gekås-täcke kostat runt 550:–, de flesta runt 300:– och många har jag haft i hur många år som helst.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>