Torsdag- skönt avbrott

Har ni tänkt på hur många lediga dagar det är under våren till skillnad från hösten?

Personligen skulle jag hellre förlägga dom just till hösten eller ännu hellre vintern när det är mörkt och otäckt ute men jag tackar verkligen inte nej till dom nu heller.

Det är så mysigt att kunna gå och ”pula” i stallet på morgonen i lugn och ro och utan att behöva stressa iväg till jobbet.

Idag passade jag tex på att mocka den gräshage där Vicke går, att gosa lite med fölet och att som sagt ta det lugnt i största allmänhet.

Vicke skrittades ut i 45 minuter, idag på träns för första gången då jag inte vill vänja honom vid den skarpare betslingen för mycket.

Nu har jag precis avslutat en mycket god egenlagad middag-DET händer minsann inte varje dag då just matlagning inte står så högt upp på min prioriteringsagenda.

Grillad lax, nypotatis, en god sås och sallad blev det så det var inget avancerat men som sagt väldigt gott.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Stallmys i lugn och ro tycker jag är lika mycket terapi som ridning 🙂

    Ja, tänk om man slapp fixa mat varje dag, så skönt det hade varit 🙂 Vi är lika ointresserade av matlagning båda två i vårt hushåll.

    Svara
    • Birgitta

      Fast man BEHÖVER ju inte ”fixa mat” om du med detta menar att LAGA MAT- det finns så mycket man kan köpa och äta ändå tycker jag och det finns dom som lagar mat åt andra dessutom :). Restauranger är en bra uppfinning 🙂 .

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>