Måndag- skrittmästerskap

Huuu vilket ösregn som föll över Grevie precis när jag kom till stallet!

Jag började misströsta och tänkte att jag nog skulle få tillbringa min ridtur i ridhuset men som tur var visade sig regnet bara vara en rejäl skur som gick över på några minuter.

Så det blev en 50-minuters skrittrunda, de 10 sista minuterna på vår stora gräsbana.

Fanns det ett mästerskap i  att skritta skulle vi nog stå oss bra i konkurrensen 🙂 , det intressanta ska bli att se hur Vicke känns när jag ska börja trava.

Så länge jag har ägt honom har han aldrig någonsin känts styv eller svårböjd i kroppen men frågan är hur med på noterna han kommer att vara efter dessa evighetslånga 3 månader?

Nåja, den som lever får se….

Nu ska jag i alla fall bege mig på en KUL grej som jag kommer att berätta mer om i veckan.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Här kom också en sån skur precis när jag var framme i stallet, men det blev som hos dig, det gick över och sprack upp. Många mörka moln var på väg när vi red iväg, men de skingrades och vi hade sol hela ridturen 🙂 Stallägaren blev glad, det är ju liksom bra med regn när man är bonde 😉

    Vad spännande med en KUL sak 😀 Blir ju drygt att vänta på ditt blogginlägg som berättar vad det är :O

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Precis! Varmt på dagarna och regn på nätterna – så betena växer men det ändå är skönt och soligt ute. Så vill vi ha det!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>