Vad man kan önska sig i julklapp kanske?

Läser att Carl Hester ska ha clinic i Flyinge den 3 januari och biljetterna kommer att kosta runt 550:–, läs mer här.

Jag gissar att det kan bli mycket givande om man är intresserad av dressyr 🙂 .

Själv är jag ”vän” med Carl Hester på Facebook och jag måste säga att han utifrån så som han presenterar sig där genom sina inlägg verkar vara en otroligt sympatisk person som månar om sina hästar på ett föredömligt sätt.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Wow, är du vän med honom, jag har bara ’gillat’ hans sida, jag. Men sag det dar, later intressant. Onskar jag kunde ga pa sana dar grejor och hora vad de sager, grrrr…. Finns ju SA mycket roligt man skulle kunna ga pa!

    Svara
    • Anna-Kajsa

      Ja, verkligen trist för dig! Jag tänker absolut inte missa detta (och inte George Morris som kommer till Flyinge under hösten heller) Hur funkar det förresten när du rider för tränare?

      Svara
      • CeciliaL

        Inte superbra, tyvärr, men man får göra det bästa av situationen – jag kan förstås inte rida runt och samtidigt höra vad tränaren säger, så får mindre input än ni andra. Det krävs att tränaren är villig att hitta på litet synliga signaler så att jag kan snegla och få litet input och ändå rida vidare, men måste även stanna bredvid tränaren ofta och få instruktion. Frustrerande – säkert för tränaren också! Fast de brukar inte klaga utan gör sitt bästa för att hjälpa även mig.

        Svara
    • Birgitta

      Förlåt, uttryckte mig fel. Jag är inte ”vän” med CH- jag har ”bara” gillat hans sida på FB precis som du.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>