Veckan som gått

Sista veckan innan min semester har passerat och nu är det 4 veckors ledighet som väntar.

Jag har inte gjort upp några spikade planer för den närmaste månaden- det enda jag önskar mig är att jag får RIDA som jag vill.

Så här långt går Vicke-träningen enligt plan och jag varierar mellan dressyrövningar på vår grusbana och lite lugnare uteritter.

Igår var jag i ridhuset för första gången på evigheter- även om jag älskar denna byggnad så får även jag tillstå att det blir för varmt att rida där på sommaren och vi har verkligen haft rejält heta dagar den senaste tiden.

Den gångna veckan blev det inget Falsterbo för mig och så är det vissa år- dels tryter orken när man jobbar heltid och dels så tycker jag ärligt talat att det är för dyrt att besöka detta event om det inte är något exceptionellt som jag vill titta på och så var det inte i år.

De väldigt långa köerna som en del besökare vittnade om avskräckte mig också- jag är inget fan av bilkörning ens i vanliga fall och att krypköra i flera kilometer ger mig rysningar av obehag faktiskt.

Annars finns det väl inte så mycket sensationellt att rapportera om och det verkar som att många av mina läsare också har tagit lite ledigt av antalet läsningar och mängden kommentarer att döma.

Men jag kommer att uppdatera dagligen även under ledigheten så har ni något ni vill diskutera vet ni var ni kan göra det 🙂 !

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel

    Min semester har också precis börjat! Kanske dags för vår lilla årliga tradition? 😉

    Svara
  2. Görel

    Ska kolla när mamma och pappa kan ha Hilda. Tror att jag i det närmaste kan hela semestern, förutom några dagar när mina föräldrar ska på resa. Återkommer så får vi se vilken dag som passar bäst. Längtar att få se våra svarta pärlor tillsammans. 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>