8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    ”Häng in väskan i sadelskåpet så slipper du glömma dina stigbyglar när du ska till träning eller tävling.”
    Mycket har jag glömt i mina dagar, men aldrig stigbyglarna! Men tar jag loss dem från sadeln och lägger dem i en väska ökar förstås risken markant.

    Svara
  2. Jeguo

    Dottern har free jumps stigbyglar, vi tar av dem när hon ridit klart. Finns inget bra sätt att dra upp dem på. Hon har en hjälmpåse som hon stoppar dem i så visst finns en marknad. Men jag tänker nog inte vis av äskan för henne när vi redan har något som funkar.

    Svara
    • Prick

      Tips!
      Det går att linda stiglädret ett varv runt ena sidan bygeln och ”fästa” öglan i yttersidan av bygeln.

      Eller ta stigläderänden ur söljan och trä igenom bygeln och sedan in i söljan igen. Då hänger bygeln ok. Heter det sölja?

      Svara
  3. Prick

    Absolut finns det en marknad. FreeJumps byglar sitter väl på varannan sadel numer? Kan tycka det är löjligt med tanke på priset men efter att ha provat själv …haha… nu är ett par i min ägo också 🙂

    Svara
      • Prick

        Dom är lite otympliga och förvaras nog enklast i någon form av påse. Om man nu väljer att ta bort dom. Jag har kommit på ett sätt att snurra stiglädret så hos mig får de sitta kvar på sadeln.

        Hmm, har jag då SPARAT 400:- ? VAD ska jag köpa för dom 😉 ?

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>