Söndag- 5:e syskonträffen

Nu börjar det nästan kännas tjatigt att skriva det men OJ så varmt det har varit idag- IGEN!

Vicke fick en välförtjänt vilodag och jag tror inte att han sörjde över att inte få bli riden i 30-gradig hetta.

Själv hade jag bokat den årliga syskonträffen med Soyas syster Zahra och hennes ägare Görel- det är faktiskt den 5:e sommaren i rad som vi träffas med våra svarta skönheter.

Vi valde som flera gånger förut att åka till Järavallen och gå utmed Saxtorpssjöarna- det var väldigt skönt att kunna vada i vattnet och låta hundarna både dricka av det och svalka fötterna.

Efter 1½ timmes promenad kände vi oss nöjda och körde för att titta på Messy, Sam och Vicke och därefter avslutade vi dagen med grillning hemma hos mig och maken.

En liten film från promenaden kan ni se här

bild(140)

Två svarta damer

bild(141)

Soya svalkar sig

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel

    Det var så trevligt! Zahra och jag var hemma strax efter 20.00. Jag är glad för att jag har AC i bilen, utan den hade det inte blivit någon träff. Men jag kommer gärna och det är alltid lika roligt att träffas och se Soya. Det var roligt att få se Vicke, Sam och Messy också, intrycket blir alltid annat när man ser dem i verkligheten och det blir lättare att följa med i dina texter. Någon gång kanse det skulle vara trevligt att se dig rida också. 😀 Har bara sett dressyr på TV.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, tack för besöket- det var lika trevligt som alltid! Och kul att du fick se hästarna också för som du säger så blir det ett annat intryck när man sedan läser om dom.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>