Måndag- lite poolhäng…typ

bild(142)

Efter ännu en stekhet natt åkte jag till stallet i morse klockan 06.00 och höll på att smälla av i värmen även där.

Kunde inte tränsa och sadla Vicke fort nog för att komma ut i den relativt friska luften där vi begav oss till grusbanan.

Idag red jag linjerna ur MSV C:1 och nog tusan gick det mycket bättre än i lördags ha ha!

Tränade bland annat på uppridningen i galopp med efterföljande halt och trav- inte ny galopp som Vicke fick för sig att jag ville ha i lördags och mellangalopp och ökad galopp på diagonalerna.

Dessa var på tok för lama i lördags och dessutom bröt Vicke av i förtid i mellangaloppen så nu galopperade jag nästan till nästa kortsida efter diagonalen bara för att han inte ska lära sig var avbrotten kommer.

Travökningarna är som de är, läs: svaga men vi får göra det bästa av dom.

Formen var klart bättre genomgående så kan jag bara visa upp Vicke på detta vis så borde poängen bli bättre.

Efter att ha pysslat med lite allt möjligt i stallet och njutit av att kunna gör allting precis hur långsamt som helst och utan stress åkte jag hem och tog ett premiärdopp i vår grannes renade damm.

Det blev faktiskt hela 3 långa dopp under dagen- det var väldigt svalkande även om jag alltid tycker att det är jättekallt att hoppa i.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>