Veckan som gått

Upssss….nu har hälften av min semester passerat….redan!

Vädret har den gångna veckan varit bokstavligen STRÅLANDE- det har inte kommit en droppe regn men däremot har det varit nästan uppemot 30 grader under många, många timmar.

Till och med jag, som i vanliga fall är hur frusen som helst har haft svårt för att sova på nätterna- trots vidöppet fönster har det faktiskt varit för varmt.

Jag har mestadels valt att motionera Vicke på morgnarna och det har känts som ett smart drag- då har det varit riktigt behagligt.

Solstolen har i alla fall varit välbesökt tack vare vädret- lite solbränna är aldrig fel.

I måndags hade Vicke och jag besök av både fysioterapeut och hovslagare och i fredags var vi hos veterinären där Vickes tänder raspades- något jag haft lite dåligt samvete för ett tag eftersom det inte gjorts i vart fall sedan jag köpte honom.

I tisdags ägde en liten bloggläsarträff rum- jag träffade My, Minstral och Anna-Kajsa på en roadtrip- mycket trevligt!

Lika trevlig var den årliga träffen med Soyas syster Zahra och hennes ägare Görel i söndags- det är faktiskt 5:e sommaren i rad som vi träffas hemma hos oss.

Inte riktigt lika trevlig var Vickes och min årsdeubut på tävlingsbanan i lördags, 56, 5 %  i MSV C:1 är inte ett resultat jag är stolt över men som någon skrev så får jag i dagsläget kanske vara nöjd med att vi ens KUNNAT starta och jag har ju faktiskt inte tränat ”för fullt” särskilt länge heller.

Eftersom Vicke fick fysioterapi i måndags blev det ingen träning på tisdagen men jag hoppas att vi framöver kan komma igång med detta på en regelbunden basis. Tyvärr är det lite tunnsått med andra ekipage som vill träna under sommaren så vi får se när vi börjar på allvar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>