Måndag- tillbaka till vardagen

Då var den första arbetsdagen avklarad och den gick snabbt och lätt, som de flesta dagar.

Även idag red jag faktiskt på morgonen- sådant där går ju i cykler hos mig.

Jag kan rida på morgonen i några eller många månader- sedan plötsligt tycker jag att jag hellre vill rida på eftermiddagarna och vice versa.

Idag blev det ett dressyrpass på utebanan som regnet hade vattnat precis lagom under natten.

Vi fortsatte det arbete vi har ägnat oss åt de senaste veckorna, inga nyheter där inte.

Efter jobbet blev det bara ett kort stallbesök vilket var skönt eftersom jag var såååå trött efter att ha vaknat klockan 4 utan att kunna somna om.

Det hade spelat mindre roll på semestern då jag hade kunnat ta en powernap mitt på dagen men arbetar man går det inte an att sova på jobbet ha ha ha.

Nu har jag precis vaknat efter en kvälls-nap i  stället och sitter och retar mig på ”Superspararna” på tv- programmet jag älskar att hata typ.

Jag betraktar mig som en tämligen sparsam person men de medverkande i programmet överskrider alla gränser om ni frågar mig- pinsamt!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emma

    Superspararna – Gud oss bevare! Ett program även jag ”älskar att hata”! PINSAMT är bara förnamnet! 🙁 Jag är sparsam, men ej snål, men alltså, dessa människor…

    Konstigt är att ingen bor typ ”bohemiskt”, heller? Tycker överlag att heminredningsstandarden inte tyder på att de är ”supersparare” trots allt. Jordkoja och saltad/ gravat kött, DET vore nåt det. 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>