Söndag- nu går det snabbt

Brrrr…..ja, nu går det snabbt mot hösten känns det som.

Nu vaknar jag inte längre av att det är jätte-ljust ute (snarare halvskumt) och de gassande solskensdagarna kändes väldigt långt borta idag i alla fall.

Det har regnat mer eller mindre oavbrutet hela dagen och medan jag knappt ville sätta på mig ridjackan i värmen när jag skulle tävla förra lördagen var jag idag väldigt glad att jag hade fått med mig en täck-kappa när jag anlände till en ruggig tävlingsplats.

Men det var bara väderleksmässigt som det var ruggigt hos Stensäters Ryttarförening, detta är en av de organisatoriskt bästa tävlingsplatserna tycker jag

Bara att man blir bjuden på lite smågodis, en dricka efter ritten och andra, egentligen ”småsaker” gör ändå det där lilla extra som kostar så lite men som kan betyda ganska mycket.

Jag var väldigt glad att tävlingarna (och framridningen) hölls inomhus även om jag under  uppehållet valde att rida fram ensam på en grusbana.

Jag vill inte påstå att jag hade en lika bra känsla idag som vid de 2 senaste tävlingarna men då har jag å andra sidan varit VÄLDIGT nöjd- nu var jag ”bara” nöjd med att jag lyckades genomföra ett program utan missar på en Vicke som stundtals blev bromsig av att titta på gud vet vad (ingenting om ni frågar mig för det fanns inget att titta på).

Men hade Vicks fått bestämma hade han ibland travat otroligt låååångsamt och tveklöst brutit av flera gånger i galoppen- det var bara mina bestämda skänklar som hindrade honom 🙂 .

Nu gjorde vi allt där det skulle göras men skolorna var lika raka som de brukar och travökningarna lika blygsamma som de oftast är.

Totalt blev det 62,1 % så det går ju åt rätt håll i alla fall och nu var vi inte en massa procentenheter ifrån placering, inte heller outstanding sist i klassen som för bara 3 veckor sedan 🙂 .

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. JohannaB

    Kul, och det är ju ett kval avklarat dessutom 🙂
    Alltid skönt att ha dem gjorda, även om det knappast är ngt större problem för dig att hitta MsvC klasser att rida och kvala i där du bor 😀

    Svara
    • Birgitta

      Ja, förra tävlingen var jag EN poäng från kval, tävlingen innan dess 1,5 så det var ju bra att vara på ”rätt sida” om kvalgränsen.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>