Fredag- igen

Ja, då var det fredag- IGEN! Tiden går verkligen otroligt snabbt!

5.35 stod ridbane-sladdning på schemat och nu är det banne mig knappt så att det är ljust så dags.

10 minuter senare äntrade jag stallet, fodrade och satte på Vicke hans utrustning och sedan red jag upp det jag precis hade plattat till ha ha.

Med facit i hand var det tur att jag red på morgonen i behagligt väder- när jag kom tillbaka till stallet efter jobbet började det regna ganska intensivt och dessutom var jag fortfarande så proppmätt efter en buffélunch att jag nog hade skumpat upp  stora delar av maten…uäää,,,,,

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>