Hur ser det ut i bilen?

tack

Trots att jag vill påstå att jag är tämligen ordningsam och inte har en massa ”skit” i bilen stämmer kommentaren ovan i alla fall liiite på mig.

I bilen (prydligt förvarat men dock) har jag tex ridbyxor, hjälm, ridhandskar, spö, jacka, strumpor, hårnät och säkert en del annat som jag har glömt och som kan härledas till mitt hästintresse.

Ovan uppräknade saker är dessutom INTE sådant jag använder i vanliga fall utan ”reserv-utrustning” OM jag skulle råka glömma ordinarie grejer vilket händer en gång var tionde år….typ.

Hur ser det ut i era bilar?

PS. Tips: köp stora plastbackar med lock- där får man plats med mycket utan att det ser skräpigt ut i bilen 🙂 !

8 kommentarer Skriv kommentar

 1. My

  Har en fleecejacka i bagaget ifall jag ngn gång behöver, är fryslort och då vill man gärna kunna bylta på sig vid behov 🙂

  Annars har jag tomt i bilen, men fyller handskfack och facken i bagaget med bra att ha vid nödläge, sambon tycker jag är knäpp men jag vill alltid ha startkablar, bogserlina, första hjälpen-kit, värmefilt, ficklampa osv med mig. Ifall ngt händer 😉

  Svara
 2. JohannaB

  Jag har inte särskilt mycket saker i bilen, men är pinsamt värdelös på att damma, torka och dammsuga den så däremot är det nog rätt dammigt…
  En gång per år räcket väl?
  Hoppsan, nu stönade sambon igen 😉
  Han städar bilen varje vecka 😉
  (Jag har en aning av samma tendens inne, ogillar prylar och har väldigt lite rörigt framme.. Men dammsugar helt klart INTE dagligen 😀 Fast betydligt oftare än i bilen såklart ;))

  Svara
 3. G

  Låda med plastlock är kanon, bara att hiva ner grejerna där. Bilen är inte skräpig med grejer men med lera, sand, löv, hö o s v. Det är så jävulskt tråkigt att släpa ut dammsugaren och ta tag i saken och sen är den lika skitig igen efter en vecka.

  Svara
 4. rackemarie

  I förra bilen fullt med braattha- saker i backar och korgar. I nya bilen är det kliniskt rent på grejer. Än så länge 🙂

  Svara
 5. Anna-Kajsa

  Vårt bekymmer i bilen är vattenflaskor – när vi åker och tränar ställer vi in varsin vattenflaska. Tyvärr är det lätt att glömma att ta in dem när de är tomma, och plötsligt ligger det en sådär fyra-sex flaskor i bilen. I sommar har vi haft en väska med badkläder liggandes i bilen som bra att ha – den tog jag in igår, det kändes som den inte behövdes längre…

  Svara
 6. CeciliaL

  Jag har en SPRILLNY (begagnad) bil, som jag kopte for ett par veckor sedan, och i den ar det inga hastprylar (annu). Fast nu nar jag har hastarna hemma sa har jag inte sa mycket behov av det, annat an till tavling forstas. Forr i tiden gjorde jag exakt som du beskriver, med plastbackar, funkar jattebra. Har aven denna ’saddle mate’ ladan, som ar utmarkt om man ska ha med sadeln i bilen och sa kan man lagga trans och andra smaprylar i utrummet under sadeln sa ligger det kvar bra.
  http://www.robinsonsequestrian.com/stubbs-saddle-mate.html

  Svara
 7. silverbjälke

  i sambons bil = ungefär som Gazaremsan efter en tuff helg.
  i min bil = oftast kliniskt rent undantaget en liten hund på en filt i baksätet.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>