Dagens reflektion

Idag funderar jag över följande scenario:

Om ”man” har gått ut och varnat allmänheten för att ge sig ut på vägarna på grund av översvämningar och man ÄNDÅ väljer att göra detta och kör fast i en gigantisk vattensamling så att hela bilen blir ”dränkt”- får man då villkorslöst ersättning från sitt försäkringsbolag eller räknas det som att man får ”skylla sig själv” då man varit oaktsam?

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. silverbjälke

    borde inte få en krona, Jag är fortfarande nyfiken på vad i helv… bussföraren tänkte på när han körde ned dendär bussen man ser på nyhetsbilderna i vattnet. Kan inte begripa hur han resonerade, fönstrena sitter väl ungefär 150 – 170cm upp på en buss? vad fick honom att tro att det INTE var djupt när tunneln helt plötsligt bara är knappa 2 meter hög? vilket dumhuvud.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, vi är nog många som undrar detsamma. Gissningsvis SÅG det annorlunda ut från förarsätet än på filmen för annars är det verkligen obegripligt.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>