Onsdag- blod, lite svett men inga tårar

Även idag har det varit härligt somrigt- mina leggings till klänningen kändes till och med för en så frusen person som undertecknad som overkill faktiskt.

Vicke fick en välförtjänt vilodag i hagen och själv har jag gjort lite nytta genom att gå och ge blod.

Och Soya….hon har spelat golf rapporterade maken ?!?!?!?

Spelat och spelat, hon fick följa med maken (kopplad) medan han spelade golf och det hade tydligen varit mycket uppskattat av båda 🙂  !

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Trasselkvast

    Jag har ofta med min lilla hund på golfbanan, och han är väluppfostrad och tyst så det brukar vara uppskattat även av medspelare. Tills ungefär var tjugonde gång då han får tokryck och ger sig på första bästa boll, gärna på green och gärna på väg ner i hål…

    Svara
      • Trasselkvast

        Vissa golfbanor har förbud, inte så många. De bojkottar jag, tycker det är störtlöjligt. Är alltid noga med att kolla med medspelare om de är okej med det först, men till syvende och sist omfattas golfbanor av allemansrätten (du får tom rida på dem).

        Svara
        • Birgitta

          Ja, vi blev väldigt glada- det blir ju lite av två flugor i en smäll om Soya kan följa med och hon är ju verkligen stillsam och lydig.

          Svara
      • G

        På vår klubb har flera hundar med, väluppfostrade pälsbollar som uppskattas av många tror jag 🙂

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>