Torsdag- hår, hår, hår

Oj vilken fällning Vicke är inne i! Jag tyckte att jag hade små korta hår överallt när jag borstade honom i morse och det satt en hel del på schabraket efter passet.

Eftersom jag inte tror att täckespåläggning kommer att hindra vinterpälsens ankomst så är jag i stället inställd på att ta fram klippmaskinen om någon/ några veckor och så får Vicke vara täckeslös under tiden.

Idag sa jag ett mentalt ”Hejdå” till jättestubbåkern som ligger på 5 minuters skrittavstånd från stallet- plöjning är förberedd såg jag i morse och kanske är stubben redan i jorden as we speak.

Så det blev ett sista pass innan jobbet- framöver gäller väl framför allt ridhuset i första hand och ridbanan i andra hand gissar jag.

En kommentar

  1. Emelie

    Jag täckade min hingst tidig höst året innan han skulle till hingstvisningen på våren. Funkade riktigt bra! Han bytte visserligen päls ändå, men vinterpälsen blev inte alls lika lång och tjock. Tillskottsfodrade med foderjäst och olja för att hålla honom glansig och fin.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>