Veckan som gått

Efter att ha skrämt upp i alla fall Malmö-borna med en rejäl översvämning förra söndagen valde vädret att visa sig från sin allra bästa sida hela veckan- det har varit sommarvarmt och soligt varje dag.

Det enda jag själv har märkt av översvämningarna är att många hissar har varit ur funktion då vi gjort våra hembesök liksom att vår egen hiss på jobbet strejkade ända tills i fredags. Inte så kul när man jobbar på 5:e våningen kan jag säga….

Vicke har jobbat på utmärkt i veckan och som jag har nämnt tidigare tycker jag att jag får bättre och bättre känsla för varje pass- jag kommer allt snabbare till lösgjordhet och bättre trav och galopp än vad som är Vickes grundgångarter så att säga.

På tävling vill det sig inte ännu- Vicke blir spänd och jag lyckas inte till fullo rida honom som jag vill.

Nu är det slutridet på stubbåkrarna för vår del- det var roligt så länge det varade och jag kommer att sakna dom men det är ju årstidernas gång så att säga.

Just nu fäller Vicke otroligt mycket- i våras märkte jag inte av hårandet hälften så mycket men nu är det rejält.

Jag gissar att klippmaskinen kommer att plockas fram innan månaden är slut, så brukar det vara i alla fall.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sofia M

    Tur är väl det att vädret har varit så fint hela veckan. Två av tre ridhus hos oss är översvämmade och går inte att rida i än. Så vi var väldigt glada över att det inte regnade nu i helgen när vi hade Skånska Mästerskapen i hoppning för det hade blivit väldigt svårt för ryttarna att hoppa fram inne.

    Svara
  2. Sofia M

    Det hoppas jag också.
    Man hör ju en massa från olika håll om vad ”planen” är, men sådant har jag slutat lyssna på. Ska höra det från rätt person om jag ska tro på det som sägs 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>