Veckan som gått

Glädjande nog kan jag fortsätta att tjata om sommarkänsla, sol och värme- så har det faktiskt varit under stora delar av veckan.

Det enda som ändras ständigt är mörkret som kommer fortare för varje kväll och försvinner senare för varje morgon.

Jag kan inte längre rida ut vid 6-tiden på morgonen, halv sju är en mer lämplig tidpunkt men då blir jag lite väl sen till jobbet så det lär bli eftermiddagsridning de dagar jag ska rida ut framöver.

Glädjande nog har jag också fortsatt fin ridkänsla under dressyrpassen både när jag rider själv och tränar för Christina.

I torsdags åkte Vicke och jag till X för att denne skulle bytesträna med min fåle- detta hade vi bestämt redan i somras, då ( givetvis) under förutsättning att Vicke skulle gå att sättas igång och förbli frisk.

Besöket hos X gav mersmak, inte bara för att han fick till bra byten utan också för att Vicke kändes superfin när jag red efter detta pass.

Under den gångna veckan blev det också en resa till Ullared och det är alltid lika roligt.

Jag handlade massor och hittade tex en hel del kläder inför hösten så nu behöver jag inte fundera på det eller lägga tid på att kolla runt i olika affärer.

bild(52)

Soya blev inte bortglömd i Ullared. Förutom sedvanliga leversnittar och grisöron blev det en ny hundbädd- billig, bekväm och mycket populär.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>