Lördag- om 10 år kanske?

Vad ska jag säga om dagens tävling (MSVC:2) ?

Tja, om man ska fokusera på det positiva så har jag världens mest behändiga tävlingshäst- tills vi kommer in på banan that is.

En annan positiv sak var att jag kunde landa hemma i soffan en timme efter att jag lämnade tävlingsplatsen- väldigt skönt att slippa köra i en evighet för att få tävla.

Mindre roligt är att Vicke är fortsatt spänd- idag var det 2 reklamskyltar på den ena långsidan som renderade en massa ojande.

Förresten kom jag på en positiv sak till: Vicks är ju bara 7 år så om säg….10 år kan vi kanske göra oss själv rättvisa sedda från domarbordet.

Fram tills dess får jag väl besöka alla i Skåne existerande ridhus och tävlingsplatser och rida där både fram och baklänges eller nåt?

Ja, ja…jag får väl trösta mig med att det var på denna tävlingsplats jag tävlade Vicke för första gången för ungefär ett år sedan.

Och då satt jag bara och skumpade runt och tänkte ”snälla låt det ta slut” och så kände jag verkligen inte idag i alla fall.

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. G

    Hm ja, jag ska på min första pay and ride nånsin imorrn (måste börja nånstans) och känner mig rätt säker på att allt inne i ridhuset kommer vara megaläskigt. Ska dessutom regna hela dagen så antingen kommer det ha en lugnande effekt att få komma in från regnet eller så blir framridningen så kass att allt går åt skogen inne på banan.

    Svara
    • Birgitta

      Försök att tänka positivt och inte förutsätta det värsta 🙂 .

      Försök också att vara så lugn och avslappnad du kan och tänk att det är en TRÄNING!

      Svara
      • G

        Tänker samtidigt att om jag förutsätter det värsta så kommer jag bli så himla glad hur det än blir om det bara blir snäppet bättre än värsta 😀 . Men det är ett bra råd att tänka träning, jag tar det rätt chill än så länge faktiskt. Får se hur det känns imorrn…

        Svara
          • G

            Tack Birgitta, gick precis så som jag hoppades på. 46% och vi visade upp en rättvis dagsform där vi står idag så jag är jättenöjd 😀

  2. Jessika

    Åh, det låter som min pålle (fast vi är på en betydligt lägre nivå). Världens snällaste, lastar på och av sig själv, står stilla både i transporten och när man gör i ordning, en treåring hade kunnat rida honom utan problem… men inne på själva banan är domaren, staketet, reklamskyltarna och gud förbjude om det lyser in en strimma sol i ridhuset…. totalt livsfarligt enligt honom! Men man glömmer nog lätt bort hur det har varit och att man faktiskt har utvecklats ändå, det får ta tiiid, mer för vissa individer än för andra. 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Håller helt med dig och inser att jag ibland fokuserar för mycket på det negativa.

      Det är väl mest det att alla mina tidigare hästar (utom Kreon) hade kunnat tävlas om man så sprängde bomber på banan- inget kunde rubba dom och så var det redan från dag 1, dvs redan när de var 4 år gamla.

      Och jag har alltid tyckt synd om de som har tittiga hästar- nu ”sitter” jag där själv.

      Å andra sidan har Vicke en känslighet, bjudning och ridbarhet som de andra hästarna inte kom i närheten av och detta är jag otroligt tacksam över så jag kämpar på.

      Dessutom ”visste” jag att Vicke var tittig när jag köpte honom så jag kan inte heller påstå att jag köpte grisen i säcken…..

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>