Veckan som gått

Just som jag skriver det här känner jag mig ganska ”fed up”- skulle någon fråga mig i denna stund hur jag vill sammanfatta vad det innebär att ha djur skulle jag svara: ORO!

Men, att jag är en av naturen orolig person, grundat eller ogrundat, har de av er som följt bloggen länge säkert förstått så jag ordar inte mer om det; jag liksom bara konstaterar det trött och luttrat.

Nog om det och över till något mer positivt: min fortsatt fina känsla varje gång jag sätter mig i sadeln 🙂 .

Guld värt för mig och så länge det är på det viset får jag mycket positiv energi.

Den gångna veckan blev det ingen träning för Christina men jag och Vicke har jobbat på bra på egen hand tycker jag och även X var nöjd med min fåle i söndags.

Lördagseftermiddagen ägnades åt att hårbefria Vicke och det känns skönt att ha detta projekt avklarat och slippa en svettig häst efter varje ridhuspass.

Vädret har levererat både ris och ros höll jag på att säga- en hel del regn har gjort hagarna leriga och hala- ännu en sak man kan oroa sig över om man vill- risk för avtrampade skor tex eller ännu värre: en sträckning eller nåt.

Nog gnällt för nu- det kommer roligare inlägg i veckan!

Och jag måste förresten passa på att berömma er läsare för att ni kommenterar så flitigt- det är detta som gör bloggen ”levande” tycker jag.

Jag noterar att andra bloggare, med långt fler läsare ibland knappt har några kommentarer alls trots att inläggen i sig absolut kunde kommenteras så jag är verkligen glad att ni inte gör så.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>