Tisdag- täckespremiär

Idag var det äntligen Christina-träning: Vicks hade ju den goda (not) smaken att trampa av sig den ena framskon timmarna innan förra träningen så av den blev det inget.

Men idag tränade vi på och jag hade en fin känsla mest hela tiden.

Som jag har nämnt flera gånger tidigare så blir det mesta hela tiden bättre men ibland är det med så små steg som utvecklingen sker att det kanske knappt syns- om man inte vet vad man ska titta efter och hur det har sett ut tidigare.

Vi tränade på det vi brukar: skolor i allmänhet och slutor i synnerhet, att samla galoppen, enkla byten och halt ur galopp.

Även lilla Messy fick ”träna” idag: henne satte jag på ett täcke för första gången.

Hon blev lite lätt förskräckt när hon fick Vickes ”tält” över sig men det gick snabbt över och hade det inte varit 15 nummer för stort för henne kunde hon ha haft på sig det i boxen en stund men nu fick vi nöja oss med lite modellande på stallgången, se nedan 🙂 !

image

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Madeleine

    Vi hade en klubbtävling i helgen där din tränare dömde.
    Mkt sympatisk som domare, och säkert oxå som tränare.
    Det gick relativt hyfsat för mig till galoppdelen som blev riktigt pinsamt dålig. Jag red rätt program, och har faktiskt gjort det på senare tid. Men då skapas det lätt nya monster i mitt huvud.
    Ibland blir jag så trött på mig själv!

    Svara
    • Birgitta

      Ja, jag tycker nog att min tränare är positiv när hon dömer (och tränar) och ligger nog rätt högt, eller i alla fall verkligen inte snålt i sin poängsättning.

      Kul att du slutat att rida fel 🙂 !

      Svara
  2. Josefin Hansson

    Hej! Kul blogg! Har sett att du står i grevie, letar stallplats där.. du vet möjligtvis inte något ställe som kan passa en dressyrnörd?
    mvh Josefin

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>