Veckan som gått

imageEn lite mer ”avslappnad” vecka har passerat- den föregående innehöll lite för mycket oro över  lösa och sedermera avtrampade hästskor, inställda träningar, en lite låg Soya pga medicinbyte osv.

Soya är numera ”sig själv” tycker jag- vi har slutat med utfasningen av den gamla medicinen vilket gjorde henne trött och seg- tänk själv att äta två mediciner som båda ger biverkningen trötthet. Nu är ju whippet en ”trött ras” inomhus oavsett så EN medicin visade ingen direkt skillnad men medan hon åt både den gamla och nya medicinen blev det väldigt tydligt.

Vicks har mest ridits i ridhuset i veckan- det blev även ett pass på utebanan och 2 dagars tävlande.

Tävlingen ja: jag red ju 2 klasser på lördagen och en klass på söndagen och känslan inne på banan blev bara bättre och bättre.

Den sista klassen avlöpte helt utan det klassiska ”Vicke-gloendet” och ingen vore tacksammare än jag om vi aldrig såg röken av detta mer.

Nu tror jag inte att vi kommer undan så lätt men om jag i fortsättningen rider 2 klasser per dag kommer det säkert att bli mycket bättre i alla fall.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>