Veckan som gått

Utan att använda ordet ”äntligen” för det låter som att det varit efterlängtat och det har det INTE, kan jag konstatera att det den gångna veckan varit lite mer årstidsadekvata temperaturer, i helgen tex endast ett fåtal plusgrader som tillsammans med blåst kändes som många minusgrader.

Termobyxor i stallet och långkalsonger på jobbet har använts sedan ett bra tag och nu är det även dags för curling-kängorna och dunkappan.

Vicke har tränat på som vanligt och passen har varit bra utan direkta superhighlights.

Veckan avslutades med något jag planerat länge, vår debut som ekipage i MSV B.

Det gick ungefär som jag hade hoppats- eftersom vi hade besökt tävlingsklubben bara 14 dagar tidigare slapp jag det mycket störande gloendet och det var ju inte en dag för tidigt.

Jag vill inget hellre än att få en skadefri vinter så att jag kan få träna på våra svagheter och förhoppningsvis kunna visa bättre resultat än vad vi lyckats prestera den gångna hösten.

Elljusstakarna kom också upp i helgen och som alltid lyckades vi inte sparka igång alla- varför är det alltid så?

Man ställer in 8 fungerande ljusstakar i förrådet och när man tar ut dom ett knappt år senare fungerar bara 6 ?!?!

Ett av livets mysteriet helt klart……

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Brr, det var bra kallt nar vi var i Sverige i helgen! Trots att termometern stod pa +2, vilket inte LATER sa kallt. Landade i London pa sondagkvallen och da var det +11, kandes verkligen stor skillnad (bort med alla mossor och vantar igen!).

    Svara
    • Birgitta

      Så fort det blåser blir det sååå mycket kallare!

      Mången norrlänning har vittnat om att kylan känns mycket mer i Skåne, just därför och pga luftfuktigheten.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>