Söndag- alltid fin

Idag började jag dagen tidigt och var i stallet redan innan klockan 6.

Jag hade då redan ”byggt upp” min idag utökade cavallettiserie, det gäller som tidigare nämnts att passa på när man har gott om tid.

Jag jobbade sedan vidare på samma sätt som jag gjort de senaste 2 veckorna; fokuserade på formen och samlingen samt la in några galoppombyten på slutet liksom rejäla galoppökningar i lätt sits.

Träffade en stallkamrat efter passet som frågade om det hade gått bra och kände mig nästan…tja…skrytig när jag sanningsenligt svarade att det ALLTID känns bra när jag rider.

Nu kanske jag ställer för låga krav och/ eller saknar omdöme men så upplever jag våra pass och det är kanske därför jag tycker att det är så roligt att rida?

Mindre roligt tycker jag att det är att cykla omkring på bygden med doggy men hon måste givetvis också ha ordentligt med motion- något annat finns inte.

Idag var det strålande sol när vi var ute- det blir tack och lov ofta väldigt fint väder så fort det blir lite kallare- man får ta det onda med det goda med andra ord.

IMG_0152

Idag blev det 7 bommar.

IMG_0155

Sockerbetor is da shit enligt Soya- hon är helt tokig i dom.

IMG_0160

Pustar ut efter morgonens cykeltur.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>