Lördag- regn, regn och så lite regn till

Bläää vilket väder det har varit idag!

Det har växlat mellan fruktansvärt, helt ok och bara gräsligt och till och med jag som är en stor förespråkare av hagvistelse ville knappt släppa ut Vicke i hans sjö….jag menar HAGE.

Stallkompisen Özzi nästan grävde ner fötterna utanför hagen och demonstrerade verkligen ”måste jag” och tja..även han var ju tvungen att gå ut.

Otroligt nog hyfsade vädret till sig under hästarnas hagvistelse men precis när vi skulle ta in dom bröt världens ösregn ut igen, det började blåsa och blev kolsvart.

Jag gjorde snabbt en mental avbokning av min planerade skritt-tur utomhus, det kändes varken lockande eller ens säkert med en häst som vilat i flera dagar.

Från ingenstans slutade det dock att blåsa och regna på nolltid och det ljusnade avsevärt men då valde jag att gå ut och gå med Vicke i stället- jag litade inte på vädret.

Och jag fick rätt för efter att Vicke och jag hade gått färdigt och jag även hade hunnit gå en sväng med Soya började det ösregna igen och jag gissar att det är dessa trista väderväxlingar som kommer att avlösa varandra ett tag framöver.

image
Sveriges sämst dränerade utebana (inte vår)?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>