Veckan som gått

Vädermässigt en för det mesta fullkomligt gräslig vecka, massor av regn och en hel del blåst!

Till och med jag, som är en stor hagförespråkare har vissa dagar tyckt att hästarna står bättre i sina boxar, jag tror faktiskt inte att de föredrar att stå i vatten och lera medan regnet strilar över dom.

Någon snö har inte siktats än och tack och lov inte heller en massa minusgrader- det vore förfärligt om allt vatten vi just nu är omgivna av fryser på.

Minns ett år då vi hade sådan isgata på vår lilla väg utanför mitt och makens hus att jag fick gå med broddar och med hjärtat i halsgropen- det var läskigt.

Vicke har inte gått många knop sedan tisdagens fina träning- han inledde sin semester dagen därpå och har bara letts eller skrittats ut.

I fredags passade jag på att vaccinera honom och det har avlöpt utan problem.

Själv hade jag den dagen en av mina sista fredags-semesterdagar och om några veckor blir det till att återgå till 5 dagars arbetsvecka.

Nu väntar en vecka med många lediga dagar som jag hoppas få njuta av i lugn och ro. Någon julstress känner jag i alla fall inte av för fem öre- fördelen med att inte fira någon traditionell jul antar jag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>