Lördag- en misslyckad film (som vanligt….)

Nej, vill man läsa en blogg med fina bilder och se filmer från träningar och tävlingar är inte detta rätt blogg- det har ni nog insett sedan länge.

Och jag hade mer än gärna tillhandahållit ovan om jag hade kunnat men som ni också vet så ser inte mitt hästliv ut så att jag varken har någon entusiast som alltid står vid min och Vicke sida eller är speciellt duktig på att filma själv.

Idag gjorde jag ett försök när jag tänkte longera min vanligtvis EXTREMT snälla och lugna häst men just dag vet jag inte vad som drabbade honom- han var mer vild än tam till skillnad från igår då jag satt på och han gick som en klocka.

Nu for han runt som en dåre rent ut sagt och jag avslutade snabbt både filmning och longering- ville INTE ha några nya skador.

dessa 8 sekunder är vad ni får….suck…..

image

Soya och Vilja på dagens hundpromenad i snö. Jag var väldigt glad att mina nyinköpta kängor som jag tipsade om nyligen hade utfällbara broddar- de behövdes kan jag säga….

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. JohannaB

    Haha 😀
    Fast han syns ju mesta delen av tiden i alla fall så hyfsat resultat ändå 😉

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Ett tips i all välmening: vänd på telefonen och filma liggande när du filmar en häst från sidan!

    Svara
    • Birgitta

      Ha ha… Det gjorde jag också och den är faktiskt också 8 sekunder lång men ännu sämre (om det är möjligt). Sedan gav jag upp…får nog ha en MKT lugnare häst innan dylika projekt fortskrider 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>