Veckan som gått

 

image

Jaha, då var den av många så efterlängtade julveckan över.

Själv är jag ingen firare av denna högtid i sak men tycker absolut att det har varit jätteskönt att vara ledig- det är det alltid.

Det jag kan tycka är synd är att en del bygger upp sådana jätteförväntningar och framkallar sådan otrolig stress inför denna ynka dag (julafton) som trots allt förflyter lika långsamt eller snabbt som årets alla andra dagar också.

Men, man gör som man vill- jag har i alla fall absolut inte stressat.

Och trots att jag utger mig för att inte vara en julfirare har jag faktiskt fått flera otroligt fina julklappar, bland annat en bärbar dator av maken.

Fick också en otroligt generös julklapp av en trogen bloggläsare med familj- tack än en gång B!

Veckan började annars bedrövligt med en Vicke som på måndagen var tjock i ett framben och halt och som på tisdagen, som lök på laxen även hade blivit tjock i samma sidas bakben.

Ni som känner mig vet att jag sällan spiller något tid på att ”vänta och se om det går över”, så inte heller denna gång utan det blev ett besök på Jägersros hästklinik redan tisdag eftermiddag.

Besöket lugnade mig MYCKET eftersom veterinären instämde i min egen teori ”smäll på frambenet” och nu verkar det som att Vicke är helt återställd, precis som veterinären förutspådde.

Resten av veckan har ägnats åt slappande  i allmänhet, det har inte blivit så mycket mer än stallbesök, långa promenader med Soya, ett besök hos modern som bjöd på god middag och en massa soffhäng.

Vädret slog på juldagen om från vidrigt regnande till vackert men kallt med flera minusgrader så nu har hagarna förvandlats från gyttjebassänger till stenhårt knöliga inhägnader- pest eller kolera om ni frågar mig (mer om detta i ett separat inlägg i veckan).

Nu återstår några arbetsdagar till innan vi kan säga hejdå till 2014 men efter all denna ledighet känns det helt ok faktiskt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>