Året som gått

år
Vid denna tiden på året brukar jag, som många andra bloggare, sammanfatta det gångna året men denna gången har jag verkligen inte haft något lust.

Anledningen är att det för mig känns som att hela året har kretsat kring eller i alla fall påverkats otroligt mycket av att Vicke blev halt i slutet av februari och det känns liksom att jag har tjatat nog om detta nu.

Och självklart har det hänt tusen andra saker under året och djuret blev ju gudbevars FRISK efter tusen evighetsmånader och lika mycket ledande och skrittande men ÄNDÅ är det denna skada som jag som sagt tycker har präglat hela häståret.

För dels var ju Vicke som sagt halt i flera månader och dels påverkade detta hela tävlingsåret.

Jag kunde inte börja tävla som jag tänkt i mars utan det blev en mjukstart med en klass/ tävling i slutet av juli och några månader framöver och jag tycker i alla fall själv att det tog lång tid innan vi var tillbaka där vi slutade innan hältan.

Jag vill faktiskt även skylla de ganska kassa tävlingsresultaten under hösten på skadan för det tog som sagt tid att komma tillbaka till samma form men jag fick också ”slösa bort” massor av tävlingar på att bara stå ut med att Vicke glodde sig igenom klasserna.

Det var först de sista tävlingarna som han slutade med detta tittande på allt möjligt och en bidragande orsak till det var att jag kunde börja rida 2 klasser/ tävling, en där han fick ”glo av sig” och nästa där vi mer kom till ridning.

Men jag ska försöka att inte tjata vidare om allt detta utan hellre glömma och se framåt.

Förhoppningsvis utvecklas vi tillsammans som jag vill och uppnår de resultat jag vill- med hjälp av Christina och X.

Jag är också tacksam mot mina stallägare som på olika sätt, både i ord och handling har försökt att stötta mig under denna berg och dalbana som året inneburit- det har jag uppskattat mycket.

Så hejdå 2014….hoppas 2015 blir ett bättre år!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>