Lördag- lugnet efter stormen

Efter en hel natts rejält stormande och regnande begav jag mig till stallet för att rida efter att jag hade morgonfodrat.

Det visade sig att jag hade ”ropat hej” lite för tidigt vad gällde väderförbättringen- när jag kom upp i ridhuset var det vindstilla och uppehåll, medan jag red började regnet att vräka ner med sådan intensitet att jag valde att sadla av Vicke innan jag ledde tillbaka honom till stallet efter avslutat pass.

Jag insåg att min klen-skinnade sadel annars skulle bli helt dränkt så det fick räcka med att jag och Vicke blev det.

Tack och lov slutade det faktiskt att regna helt ganska snabbt precis innan hästarna skulle släppas ut så de fick en ganska fin och ibland nästan solig dag ute.

Dagens pass bekräftade för mig att jag verkligen längtar efter ”organiserad” träning nu- jag tycker jag står lite och stampar och blir osäker på om det är så bra som jag tror eller inte.

Eftersom jag ridit lite mer framåt i några dagar fokuserade jag på mer samling i dag och fortsatte även både arbetet med den högre formen och bytena.

Men jag ser som sagt fram emot att träna för Christina nu- det är inte bra att sitta för länge i ensamhet, inte för mig i alla fall.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>