Måndag- mellandag

Jaha, idag har det för min del varit en arbetsdag mellan nya lediga dagar så jag såg till att rida innan jag begav mig till jobbet eftersom jag visste att det där väntade ett fullspäckat schema.

Jag tycker inte om att ha ridningen ”hängande över mig” om jag har för mycket inplanerat under dagen och riskerar att bli väldigt trött; då börjar jag hellre dagen med ett ridhuspass.

Vicke kändes fin även idag och jag red lite skolor, 10 meter-volter i trav, enkla byten och galoppombyten i språnget innan jag avslutade med travökningar i en längre och lägre form.

Jag försöker verkligen att tänka på att rida med korta tyglar och näsan väl framme och log lite när jag läste att även Carl Hester förespråkar detta 🙂 .

Efter jobbet blev det bara en kort promenad, åter i ridhuset, det fick räcka med att jag dristade mig till att cykla med Soya i mörker vilket kändes sådär risky.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>