11 kommentarer Skriv kommentar

  1. Petra

    Jag tycker OFTA man ser saker som är klart övervärderade. Och många som åker och handlar i tex ullared och sen säljer till betydligt högre pris. Skulle aldrig betala 250 kr för de skorna, lika lite som jag skulle ge mer än halva nypriset för tex ett begagnat shabrak. Jag får alltid lust att kommentera annonser på tex fb att ”men det där shabraket/täcket/osv såg jag i X-butik, där kostade det bara X Kr” men jag har hejdat mej. 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Jag hejdar mig också i 90 % av fallen även fast jag i mitt stilla sinne undrar om folk (både de som annonserar och de som köper) är kloka.

      En gång kunde jag inte hålla tyst och det var just då en tjej sålde ett par ridbyxor från Gekås för inköpspriset. Men hennes motivering var att de var oanvända ?!?!?!?

      Svara
        • Birgitta

          Häpnadsväckande vet jag inte om det var men jag var ändå tvungen att fråga om jag hade uppfattat annonsen rätt, dvs att byxorna såldes för inköpspris. Var nämligen lite intresserad av dom i annat fall.

          Svara
  2. Petra

    Jag höll hårt i fingrarna häromdagen då det såldes fleecetäcken till ponny på budgivning med start på 200kr. Iofs nytt, men nypriset på Gekås var 125kr… Det kliar fortfarande i fingrarna att kommentera det. 😉

    Svara
  3. Linda

    Fast det där med vad det kostar på gkås tex, för mig som exempel skulle det vara mycket dyrare att åka och köpa ett täcke för 125 kr så det blir ändå billigare att köpa det för 200. Inte alla kan snippa in på gkås bara så där 😉 så för en del kan det vara värt det lite dyrare priset ändå.

    Jag tycker lite grann att säljaren får sätta precis vilket pris den vill om det finns nån som vill betala så fine, inte mitt problem.

    Svara
    • Birgitta

      I sak har du givetvis rätt Linda- klart man kan få ta vilket pris man vill så länge någon är villig att betala det.

      Och absolut ”kan” inte alla kvista förbi Gekås även om det finns dom som åker hur många mil som helst för detta nöje (?).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>