3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emelie

    Jag har använt Muckboots i två säsonger nu, och jag måste säga att de är fantastiska! Har dock ingen av modellerna i länken, utan jag har köpt mina i jaktaffären. De är fula och rätt klumpiga ja, men man vänjer sig snabbt.

    Svara
  2. CeciliaL

    Fruktansvart fula! inte anvant sjalv, men vet manga som tycker de ar utmarkta, fast ingen som bor i Sverige visserligen, sa nagra -20 ar det forstas inte fragan om. Jag har nyligen kopt ett par skandalost dyra Aigle Iso Parcours neoprengummistovlar och de ar mycket bekvama och varma, men nar det ar torrt och kallt har jag pa mig mina MH Rimfrost Paddockkangor som jag tycker ar varmare, men som inte ar vattentata sa man vill ju inte pulsa i sno i dem. Sa det var intressant – Muckbootsen ar billigare an Aigle tror jag (inte kollat priserna, da jag inte kande till Muckbootsen nar jag kopte mina Aigles i hostas).

    Svara
  3. Emma

    Jag har tynemodellen. Fula ja, men de absolut skönaste stövlarna jag haft. Väldigt varma sålänge man inte står helt stilla länge.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>