Gästblogga?

Efter så här många års dagligt bloggande är det kanske inte så konstigt om inspirationen tryter ibland?

Även om det finns massor att avhandla vad gäller hästar och ridning (och gudarna ska veta att jag skrivit om allt mellan himmel och jord kring detta) så undrar jag ändå om ingen är sugen på att antingen gästblogga eller föreslå VAD MER jag kan skriva om?

Ni behöver inte skriva det i en kommentar på bloggen utan kan maila mig på bm6610@hotmail.com

Jag har tack och lov en god vän som ofta kommer med olika idéer (tack snälla L!!!!) – annars hade det blivit lite tomt här ibland men ni är så många som läser och har kanske några tankar?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Trasselkvast

    Jag har inga direkt tips, eftersom jag är drottningen av bloggtorka, men du har ju så många nya läsare att du mycket väl kan gå tillbaka till dina tidigare inlägg och återvinna ämnen när inspirationen tryter.

    Svara
    • Birgitta

      Ha ha…det gör jag nog omedvetet ibland misstänker jag. Dvs jag glömmer att jag redan skrivit om något vid tidigare tillfälle.

      Igår var jag på väg att publicera en film som jag i sista minuten tyckte kändes välbekant och mycket riktigt…den hade jag redan visat.

      Nåja..det är ju inga världsproblem.

      Ja, du har verkligen bloggtorka 🙂 . Kollar dina bloggar ibland men icke….

      Svara
  2. Prick

    Jag tycker inte att det gör något om du skriver om något flera ggr. Antagligen har det gått en tid och kanske har du ändrat åsikt eller så har dina läsare nya infallsvinklar. Det mesta upprepar sig i livet

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>