Onsdag- pust och stånk

Idag träffade jag en god vän som jag åt lunch med och det var nog tur att jag åt mig proppmätt då- jag kom inte hem förrän runt 20.00 utan att ha ätit något mer.

Vicke och jag har varit hos X och tränat och det är fortfarande jag som rider 🙂  trots att vi initialt bestämde att vi skulle göra detta ungefär varannan gång.

Men jag litar på X och om han tycker att det är helt ok att jag rider själv, vilket jag också gärna gör så får det bli så ett tag.

Dagens träning bedrevs nästan uteslutande i galopp och när det var dags att göra skänkelvikning utmed långsidorna i denna gångart märkte man ganska tydligt vem som började pusta och stånka och det var inte jag 🙂 .

Vickes försvar när man gör denna övning är att trycka sig mot väggen allt vad han orkar (för att undkomma min sidförande skänkel som även den hamnar ”i väggen”)   och eftersom han i dessa lägen blir starkare än sin klena ryttare får jag välja en annan strategi än muskel-mätning- i mitt fall att rida övningen innanför spåret och på stora volter där det inte finns något att pressa sig mot.

Kvinnans list övergår mannens förstånd eller vad är det man brukar säga 🙂 ?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>