Söndag- mer vår

Även idag har jag verkligen haft känslan av att våren är runt hörnet, när solen tittade fram blev det riktigt varmt om man ställde sig i lä och jag har sett massor av knoppande blommor lite var stans.

Eftersom jag har haft stalljour har det blivit mycket häst idag och även lite hundaktivitet.

Soya och jag hade en lite date med en ny hundkompis, en blandrastik vid namn Turkie.

Dessa hundflickor har verkligen funnit varandra och det värmde mattehjärtat att se Soya jaga och bli jagad av Turkie som när hon var en unghund.

Eftersom maken och jag bor lite ”off” ute på landet finns det inte precis något hundsällskap i krokarna och det är väl nästan bara sin gamla vän Vilja som Soyis träffar i vanliga fall.

Dagen avslutades med ett besök hos X som fick rida denna gången.

Jag ville att han skulle ”känna på” en del som jag själv tycker har varit lite svårt som skänkelvikningen i galopp på senaste träningen och galoppökningar.

Jag fick se både detta (och det såg hur bra ut som helst) och flera fina byten och det bekräftade bara det jag tyckte redan innan; att det är guld värt med någon som kan sitta upp på ens häst och rida den bättre än man själv förmår alla gånger 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>