Veckan som gått

Du milde vad tiden rusar iväg….snart går även februari mot sitt slut och jag tyckte nyss att vi var jullediga.

Det har varit en bra vecka med många roliga aktiviteter; träff med en god vän, biobesök, mysig hunddate och så alla bra ridpass med Vicke så klart 🙂 .

2 besök hos X har det blivit, den ena gången red jag och den andra gången X och jag är väldigt nöjd med hur saker och ting utvecklar sig med min fina häst även om jag samtidigt är otålig och vill ha ännu bättre resultat nu, genast och meddetsamma 🙂 .

Förra årets extremt ovälkomna setback har satt sina spår i mig….ingen tvekan om den saken…

Om det blir som jag vill har jag flera roliga saker att se fram emot inom kort och dom kommer jag givetvis att berätta om i sinom tid.

Några köp har det också blivit- bilder kommer i separata inlägg under veckan.

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Nej, just nu tränar jag bara för X.

      Det blev lite väl häftigt med träningskostnader på mellan 3000 och 4000 per månad eftersom jag måste spara pengar till annat just nu.

      Svara
  1. Anna

    Hade inte plånboken begränsat en så hade jag nog oftast ridit för tränare två gånger i veckan.

    Svara
    • Birgitta

      Jag kommer att rida minst en gång i veckan för X, ibland 2 beroende på min plånbok och tillgången på träningstider- hade det bara handlat om LUSTEN hade jag alltid velat rida 2 gånger och enstaka veckor kanske till och med 3 gånger (dvs att jag kanske red 2 pass och att X red det tredje).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>