Tisdag- lite bommar, en loppa och det nya täcket

I morse låg det 5 kvarlämnade bommar på marken i ridhuset så jag passade på att använda dom för lite extra ryggswing under träningen.

Jag travade över dom både under uppvärmningen, medan jag övade på få fram den bästa traven jag kan få för stunden och som avslutning och det märks ju att det är en hopphäst man äger- inte ett felsteg togs i serien utan det gick tvärtom väldigt lätt 🙂 .

Annars blev det sedvanligt jobb i förvänd och rättvänd galopp, enkla byten och jag försökte att få till lika bra ökningar i galopp som X visade i söndags tänkandes ”låååånga steg”.

Det kändes som att jag fick bra gas under hovarna men det ska ju inte se springigt ut utan steget ska bara längas- får visa X vid nästa träning och fråga om det ser lika bra ut som min känsla var.

Efter jobbet blev det inte så mycket gjort i stallet men jag la i alla fall en stund på att borsta av den lilla loppan Messy- titta så fint hon hälsar på er nedan 🙂 !

image

Hemma kunde jag glädjande konstatera att Soyas nya täcke redan hade kommit och jag kunde inte få på henne det fort nog.

Tyvärr var hon en motvillig modell så det var inte helt lätt att ta några kort på prinsessan…..

image

….och det började dessutom skymma men lite ser ni kanske ändå?

image

4 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>