Hoppas det löste sig!

Läste detta på Facebook i kväll vid 17.30:

Värsta tänkbara händelse håller på nu !!!!
 Lös häst ute vid väg 55 i Örsundsbro vid Enköping sedan kl 10 i morse.
Dom har prövat ALLT som finns. Men när man inte får komma närmare än 100-150m så är det lönlöst- Poliser har varit på plats och stoppat trafik och sänkt hastighet. Nu har vi ett team på 3 cowboys där ute som sitter på hästar och har lasso redo. Detta ser lite ljusare ut. Men är hästen inte fångad innan det blir mörkt så kommer den att skjutas.
Har NÅGON där ute tipps att ge ? Snälla dela detta !!! Hästen är ett halvblods sto på 3 år.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Stoet är inne o hemma.. Med hjälp av Cowboys o deras hästar fick de in henne i ridhuset där det fanns värme o säkerhet . Vet o ägare kommer att göra allt för hon återhämtar sig. En eloge till Westernryttare där vi alla oavsett vad vi rider kan tacka!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>