Veckan som gått

weekend

En tävlingsfri men inte träningsfri vecka har passerat och jag tycker att vi just nu befinner oss på en bra platå.

Inga sensationer eller spikrakt uppåtgående kurvor utan en jämn fin känsla under passen som sett ganska lika ut under veckan.

Förutom träningen för X och mitt egna filande i ridhuset och på utebanan har vi ridit ut 2 dagar och det har faktiskt blivit ridning alla veckans dagar även om jag bara skrittade ut i onsdags.

Lite shopping har hunnits med; förutom att jag fick lagat mina vardagsstövlar har jag köpt ett par ridskor som jag är väldigt nöjd med.

Inte bara jag fick nya skor utan det var även dags för Vicke att iklä sig en spring-edition av sina skor, läs; vi sa adjöss till broddarna.

Bra att veta att de funkar även på aluminiumskor (vi trodde att de kanske skulle lossna eftersom aluminiumet är mjukare än järn) men i ärlighetens namn har den senaste vintern varit en av de mildaste på länge och varken snösulor eller broddar har behövts.

Vädret har under veckan mestadels varit soligt och nu börjar temperaturerna tillåta liiiite lättare klädsel även om jag klamrar mig fast vid långkalsongerna ännu ett tag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>