Lördag- utan grimma

I morse blev det lika tidig uppstigning som på vardagarna (runt 05.00), dels för att Soya ju får sin medicin strax därefter och dels för att jag ville hinna rida innan hagutsläppet.

Det blev ett behagligt pass i ridhuset där jag tränade på ”det sedvanliga” så jag ordar inte mer om det.

Efter någon timme hemma fick jag fotona nedan från en stallkamrat…..

image

….som tyckte att ”Vicke körde sin egen stil idag”.

Dock vill ägaren poängtera att ovan har mindre med gossens egna stil att göra än med det faktum att han går i hagen bredvid anläggningens ”grim-avplockare” nummer 1- Optico.

image

Således är det inte Vickes egna val att ibland gå utan grimma…eller…det är det ju när jag tänker efter för vid det här laget borde han ha lärt sig kompisens intentioner och hålla sig långt borta från honom 🙂 .

image

Efter hagintaget fick vi besök av en mångårig bloggläsare som nyligen flyttat från Sundsvall till Skåne.

Eftersom hästvärlden är så liten som jag ofta påstår att den är så visade det sig att läsaren nu står i samma stall där jag hade Archie en kortare period och där en fd stallkamrat från nuvarande anläggning nu har sin häst.

Hur som helst var det jättekul att träffas och äntligen få ett ansikte på en person som man bara skriftväxlat med genom åren och jag hoppas att vi ses snart igen.

image

Idag blev det också inköp av det årliga (vårliga) 10-packet penséer som sin budgetvariant till trots brukar bli fina blommor som står sig i flera månader.

Dock blev det under dagen fasansfullt kallt av ihärdig blåst och till och med några mikroskopiska snöflingor så det kändes faktiskt inte det minsta lockande att ställa sig och plantera om dessa idag.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Johanna

    Kul att träffa er också och tack för rundvisningen 🙂 Vicke är verkligen fin. Nästa gång får jag kolla in er in action på dressyrbanan.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, det är bara att komma till en X-träning eller någon tävling. Det enda du riskerar är att få filma lite så att även övriga läsare får se fin-Vicke in action 🙂 !

      Svara
      • Johanna

        Ja följa med till x vore kul. Kanske för att kolla in om det är någon jag också skulle vilja träna för senarea 🙂 Får se om det passar någon dag när jag är ledig. Så klart kan jag filma 🙂

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>