8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda

    Varje dag och ett plus om det kommer fler än ett inlägg.
    Jag kollar minst en gång per dag oftast fler.

    Svara
  2. Sara

    Jag går in varje dag på de bloggar jag följer. Det är så roligt med din blogg att du har flera inlägg och ofta många kommentarer.

    Svara
  3. LenaB

    För de allra flesta bloggare så är det ju inte ngt arbete utan ngt man gör på sin fritid, därför tycker jag inte att man kan ställa några ”krav” eller ha så mkt förväntningar om uppdateringar mm. Men jag tycker däremot det är väldigt trevligt om det finns ett inlägg per dag, att bloggen känns levande och att det är ett ständigt flöde.
    Om det finns tid till det så kollar jag de bloggar jag följer ngn gång per dag, men det är lite olika hur det blir med det.

    Svara
  4. Prick

    1. Dagligen, gärna med något lite provocerande inlägg som får läsarna att reagera 🙂
    2. Om det finns något intressant inlägg som jag kommenterat kollar jag flera gånger om dagen. Jag tycker ofta de är lika intressanta, dina inlägg och dina läsares inlägg.

    De andra få bloggar jag följer har inte alls samma dynamik, fast det är skribenter jag känner IRL, då har man en annan sorts behållning.

    Svara
    • Birgitta

      Instämmer helt i att det är MINST lika mycket ANDRAS kommentarer som det kag själv skriver ihop som är givande att läsa, begrunda och ha synpunkter kring.

      Det är bland annat därför jag har så svårt att förstå bloggare som inte svarar på kommentarer.

      Svara
  5. Johanna

    Dagligen och gärna oftare…men det förutsätter såklart att du har något bra att skriva om 🙂 Men det tycker jag oftast du har.

    Svara
  6. Emelie

    Jag skulle väl säga att jag läser en gång om dagen, men jag tycker det är trevligt om det kommit mer än ett inlägg så det finns lite att bläddra i. Det bästa jag vet är att hitta nya bloggar och sträckläsa dem 🙂

    Själv försöker jag få till minst ett om dagen, men på sistone har det blivit både två och tre ibland. Främst för att det blir så långa inlägg om jag ska få med allt. Trevligare för läsarna att dela upp det tänker jag.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>