Ännu en grabb ryter till

Den många gånger provocerande Silverbjälke, en kär gammal bloggläsare, har även han ilsknat till jag måste ge även honom, liksom den där killen i morgonens blogginlägg, rätt i det mesta han skriver om.

Samtidigt förstår jag ungdomarna- jag var också ett allvetande orakel när JAG var ung ha ha ha ha….

Då var allt svart eller vitt, jag var långt mer tvärsäker än jag är idag och spred gärna mina åsikter till alla som ville (eller inte ville) höra.

Nåja…en del sitter fortfarande i 🙂  men jag VAR faktiskt ännu ”värre” i unga år.

5 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      VAR? Du ÄR väl fortfarande 🙂 ? Jag däremot har nått en mognad av oanad dignitet…det är ju inte aaaaalls ofta jag är 12 år…..

      Svara
  1. Anna

    Blir intressant att se om det blir några reaktioner från de bloggare som ev kan känna sig kränkta. Men de kanske bara reagerar när kvinnliga journalister skrivet om att de är objektifierade av sina leverantörer.

    Svara
    • Birgitta

      Tror inte att ungdomsbloggarna hittar till annat än likasinnades bloggar- de tycker ju att vi vuxna är så töntiga…eller nä….BITTRA var det ja 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>