Lite från Gekås hästavdelning

Eftersom jag hade bestämt mig för att gå med skygglappar förbi tex täckena (jag HAR hur många som helst men kan ibland frestas att köpa ännu ett ”bara för att det är så sjukt billigt…” så blir det mest bilder på de ÄNNU billigare grejerna från hästavdelningen:

image

Trenden med glittrande pannband har även hittat till Gekås och….

image

…det fanns massor av olika modeller att välja bland.

image

Samma sak med bootsen….

image

….som kostade mellan 59 och 79 kronor….

image

…dvs mer än överkomligt!

image

Dessa Neoprene-boots kostar i alla fall några tior mer på tex Hööks eller Horze och är bra att ha som hagboots eftersom de är så mjuka (så att man undviker skav om de används i många timmar) .

image

Säsongen för dessa är förhoppningsvis över.

image

Dessa skydd har jag sett säljas i andra affärer för runt 800 kronor?!?!? Fanns även i svart och brunt.

image

Lite glitter och glamour!

image

Men ibland måste man städa också!

image

Vattenbalja för 59 kronor- bra att ha i hagen!

image

Krafft hade ett rejält sortiment på plats men jag har ingen uppfattning om fodret är billigt eller ej. 15 kilo Krafft musel kostar 279 kronor.

image

Dessa produkter använder jag till mina lädersaker (dock inte sadeln). Sprayen kostar 34 kronor.

image

En tävlingsblus för 70 kronor fick följa med hem….

image

…liksom denna, också för 70 kronor.

image

Såg en del HV POLO grejer liksom ganska mycket från Mountain Horse och något annat ”känt” märke men gissar att det inte är från de senaste kollektionerna.

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Karin Eng

    Din otäcking! 😉 Jag vill också åka till Gekås. Men jag får avvakta. Här läggs istället slantarna på att hålla en hästklinik igång. Kolla ryttarfiket.

    Svara
    • Birgitta

      Denna gången shoppade jag faktiskt inte loss på hästsaker alls.

      Dels har även jag haft tråkiga oförutsedda utgifter denna månaden (veterinärbesök och specialskoning) och dels har jag ÄNTLIGEN nått det stadiet i mitt hästliv att jag faktiskt inte har en lista lång som ett nödår på saker jag tycker mig behöva.

      Så denna gången blev det bara putssakerna och tröjorna på bilderna, E-vitamin, 4 par ridstrumpor och 2 par ridhandskar, dvs rena förbrukningsgrejerna som ändå är mycket billigare i Ullared än i ”vanliga” affärer.

      Däremot köpte jag massor till hemmet och det är väl det som JAG tycker är en av tjusningarna med Gekås till skillnad från andra affärer; när man står i kassan och ska betala blir det alltid BILLIGARE än man tänkt trots att jag skyfflar in saker i kundvagnen.

      Denna gången köpte jag kuddar, sängkläder, plädar, krukor, en dörrmatta, flera lampskärmar och annat snyggt och det kostade inte mer än runt 2500:– trots att jag köpte mycket.

      Svara
  2. S

    Krafft muskel 15 kg kostar 299 på granngården, så visst kan man spara en liten slant på att handla det på gekås om man har mkt plats I bilen!

    Svara
    • Birgitta

      Ja, det är ju det man sparar mest på; om man handlar väldigt mycket. Några kronor billigare per vara blir en hel del då.

      Svara
  3. Jennifer

    Skulle så gärna vilja åka dit någon gång, men det är så långt att det inte riktigt är värt att bara åka dit!

    Svara
    • Birgitta

      Nu vet jag inte var du bor men det kan vara värt att åka även ganska långt om man dels är några stycken som delar på bensinen och dels ser hela trippen som en form av ”nöjesresa” och inte bara ett nödvändigt ont för att handla billigt.

      Svara
    • Birgitta

      Jag vågar faktiskt inte använda annat än Equipes egna produkter men eftersom de är ganska dyra slösar jag dom inte på annat än just sadeln.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>