Lördag- sjuk

Jag har verkligen drabbats av förkylningen från helvetet och den slog till snabbare än jag någonsin varit med om.

Jag brukar annars kunna häva eller i vart fall mildra annalkande förkylningar med Esberitox-tabletter men den här kom så snabbt så det känns faktiskt meningslöst att göra annat än att låta den ha sin gång.

Efter en i princip sömnlös natt där jag kunde vakna och tro att jag i alla fall hade sovit i någon timme som visade sig vara typ 20 minuter var det faktiskt skönt att stiga upp och åka till stallet för en tidig morgonritt.

Jag och Emily skrittade ut våra hästar i en timme och det var väl ungefär vad jag orkade med idag.

Idag har Vicke också premiärgått i gräshage för i år och det ska bli intressant att se om jag märker något på hans ben imorgon.

Förra året blev han lite svullen i bakbenen men det gick över efter några dagar och det var inget som verkade störa honom.

Nu ska jag försöka att ta det så lugnt jag kan resten av dagen så att jag förhoppningsvis blir frisk inom en inte allt för avlägsen framtid.

Tur att det är helg i alla fall….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>